Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον πιλότο

Ποια κακουργήματα και πλημμελήματα αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς
O 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον 32χρονο πιλότο που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν.

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της συζύγου του αντιμετωπίζει τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου. Ακόμη αντιμετωπίζει τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, ψευδούς κατάθεσης κατ´ εξακολούθηση.

«Ο πιλότος δεν είχε αναστολές» - Γιατί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του πιλότου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την αιτιολογία ότι είναι ύποπτος φυγής λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας και της οικονομικής του επιφάνειας, καθώς και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω της σφοδρότητας του εγκλήματος της σκηνοθετημένης ληστείας και του γεγονότος ότι έχει ήδη δώσει πολλές ψεύτικες καταθέσεις. Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Καλλιακμάνης - Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αστυνομικοί είχαν υποψιαστεί τον δράστη

Σε όσα του είχαν πει οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημειώνοντας ότι οι συνάδελφοί του είχαν υποψίες για τον σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν. Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή ψυχρός, όπως σημείωσε. 

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ ψαγμένο. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Καρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά», είπε ο κ. Καλλιακμάνης. 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι «ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε. Ο αστυνομικός που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για να προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Σχετικά με τον τρόπο που ήταν δεμένος ο συζυγοκτόνος, αν δέθηκε μόνος του ή αν τον έδεσε ένα άλλο πρόσωπο, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε ότι άλλος συνάδελφός του, αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά 'λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές προβληματίζονταν και για τον σκύλο της οικογένειας που βρέθηκε κρεμασμένος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στην κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ