Ελλαδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος της Καρολάιν

Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κρατείται στη ΓΑΔΑ ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Θα μεταβεί στην εισαγγελία και τον ανακριτή.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (18/6) ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης (17/6) ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος βρίσκεται κρατούμενος στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Ήδη συντάσσεται ο φάκελος της υπόθεσης, η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα σήμερα. Ο συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες κι έπειτα αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή. Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό ποιος δικηγόρος θα τον αναλάβει.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ψηφιακά ευρήματα που έφεραν την εξιχνίαση

Τις τελευταίες ημέρες οι αρχές είχαν στη διάθεσή τους ψηφιακά ευρήματα, τόσο από το κινητό του 32χρονου, όσο και από το smartwatch της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, που μαρτυρούσαν ανακολουθίες σε όσα είχε καταθέσει ο σύζυγος της κοπέλας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, το smartwatch έδειξε ότι, την ώρα που ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκτιμούσε ότι η σύζυγός του είχε πέσει νεκρή από τα χέρια «αδίστακτων ληστών», η 20χρονη είχε παλμούς, ενώ το κινητό του δράστη την ώρα που εκείνος δήλωσε ότι ήταν δεμένος κατάγραφε τα βήματα που έκανε μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, διαφορετικά στοιχεία από εκείνα που είχε δώσει αρχικά στις αρχές ο 32χρονος έδειχναν και οι αναλύσεις για την αφαίρεση της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό των καμερών.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από την Καρολάιν Κράουτς για εκείνον, ενώ προκύπτει ότι έψαχνε στην υπηρεσία booking για ξενοδοχείο στην Αθήνα προκειμένου να φύγει από το σπίτι.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - «Τα έκανα όλα μόνος μου»

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε, αυτή τη φορά ομολογώντας την πράξη του, τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. «Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης υποστήριξε: «Μου είπε πάρε το παιδί και μεγάλωσε το, εγώ φεύγω. Μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και πέταξε το παιδί στην κούνια. Με χτυπούσε. Τότε εγώ θόλωσα και την έπνιξα. Είπα ψέματα γιατί φοβόμουν τι θα γίνει με το παιδί». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ