- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Συλλαλητήριο οργανώνει σήμερα στις 3 μ.μ. η ΑΔΕΔΥ (κεντρικό συνδικάτο των δημόσιων υπαλλήλων) μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών, ενάντια στη διαθεσιμότητα, ζητώντας την επαναπρόσληψη όλων των διαθέσιμων και απολυμένων υπαλλήλων, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και πορείες και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει στη 1 μ.μ. και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η Ομοσπονδία, σχεδιάζει να παραδώσει στον υπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη «χιλιάδες υπογραφών που εναντιώνονται στην εφαρμογή του Ν.4250/2014», ενώ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ.
Οι παραπάνω κινητοποιήσεις είναι ο προπομπός της πανελλαδικής απεργίας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Ιουλίου σ΄ όλο το δημόσιο τομέα.
Γ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.