- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γλυκά Νερά: Έρευνες στην Κρήτη για τους δολοφόνους της Καρολάιν
Ψάχνουν εντός των κύκλων των φυλακών οι Αρχές
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει και στην Κρήτη για τους δολοφόνους της 20χρονης, Καρολάιν.
Σην Κρήτη έχουν στραφεί οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές έχουν επιδοθεί στην ενεργοποίηση ενός τεράστιου δικτύου πληροφόρησης και εντός των κύκλων των φυλακών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.
Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive δύο είναι κυρίως οι αλλοδαποί που έχουν αποφυλακιστεί μέσα στο ελεγχόμενο χρονικό διάστημα και έχουν απασχολήσει για βίαια εγκλήματα. Ο ένας από τους δύο είναι Γεωργιανός και η περίπτωση του φέρεται να κεντρίζει περισσότερο την προσοχή των Αρχών.
Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί αρκετοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ, ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα όπως μέλη της γνωστής συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.
Η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη παρά το γεγονός ότι αποτελεί νούμερο ένα υπόθεση αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ και όλοι έχουν πέσει πάνω της.
Σε επίπεδο εγκληματολογικών ευρημάτων δεν φαίνεται να υπάρχει φως ενώ γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια από τις άρσεις και αναλύσεις τηλεφώνων στην περιοχή. Για το λόγο αυτό η μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται, όπως προαναφέρθηκε, στο δίκτυο πληροφοριών εντός και εκτός φυλακών.
Γλυκά Νερά: Αρνείται κάθε ανάμιξη ο 36χρονος Γεωργιανός
Την ίδια ώρα, κάθε ανάμιξή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αρνείται ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.
Πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως ο συλληφθείς φαίνεται να τηρεί στάση αδιαφορίας.
Σημειώνεται πάντως πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση, αλλά σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του συζύγου της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με κάποιον από τους δράστες που εισέβαλαν στο οίκημα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τον θάνατο της ανήλικης
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Δυτική και νότια Ελλάδα θα επηρεαστούν περισσότερο
Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη, Σταθμός Λαρίσης και Νέο Ηράκλειο αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες και για τους λάτρεις της φύσης και των καταδύσεων
Πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης
Έντονη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας
Η αλλοδαπή τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι και κάλεσε το 112
«Οι οικογένειες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια»
Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χωράφα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποια είναι τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο από τις υψηλές θερμοκρασίες
Όλα τα σημεία που θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.