Ελλαδα

Γιάννης Λαγός: Oδηγείται στις φυλακές Δομοκού

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκτέλεσης του εντάλματος στο Εφετείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γίαννης Λαγός
Γίαννης Λαγός © EUROKINISSI

Η άφιξη του Γιάννη Λαγού στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- Θα οδηγηθεί στη φυλακή (video).

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκτέλεσης του εντάλματος του στο Εφετείο.

Επί του αιτήματος που είχε καταθέσει ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το αιτήματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Γ. Λαγό και τους συνηγόρους του ειπώθηκε πως αρμόδια να αποφασίσει επί αυτού του αιτήματος, δηλαδή τις φυλακές όπου θα εκτίσει την ποινή του, είναι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Γιάννης Λαγός
Γιάννης Λαγός © EUROKINISSI


Έξω από το Εφετείο την ώρα που ο Λαγός έφευγε από το δικαστικό μέγαρο περίπου τρία άτομα φώναξαν «Γιαννάρα γερά». Την ίδια στιγμή δυο άλλα άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

Ο Γιάννης Λαγός έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών και οκτώ μηνών φυλάκιση για τη δράση του με την Χρυσή Αυγή. Ο Λαγός αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών για την εκτέλεση του εντάλματος, ενώ την Κυριακή θα μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης.

Γιάννης Λαγός
Γιάννης Λαγός © EUROKINISSI

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ