Ελλαδα

Κορωπί: Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του γιου του

Τι είπε στην απολογία του στον εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του 48χρονου γιου του στο Κορωπί
Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του 48χρονου γιου του στο Κορωπί © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία στο Κορωπί: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 76χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο τον 48χρονο γιο του - Τι είπε στην απολογία του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 76χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 48χρονου γιου τουμετά από καυγά στο ξυλουργείο, που διατηρεί η οικογένεια στο Κορωπί το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου. 

Ο 76χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα το μεσημέρι της Τρίτης (20/4). Επέλεξε να μην ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή και απολογήθηκε δίχως την παρουσία δικηγόρου. Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο σε μια προσπάθεια να σώσει τον άλλο του γιο, ο οποίος φέρεται να ήταν μπροστά στο έγκλημα. Ο ηλικιωμένος φέρεται να είπε στην απολογία του πως η εξάρτηση του θύματος από το αλκοόλ ήταν αυτή που πυροδοτούσε συνεχείς εντάσεις μέσα στο σπίτι τους και έτσι έφτασαν στον μοιραίο καβγά.

Το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ πατέρα και γιου. Ο 48χρονος είχε προβλήματα αλκοολισμού, ήταν άνεργος για αρκετά χρόνια, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο γιο του στην κοιλιά και φέρεται να τηλεφώνησε στην αστυνομία, την οποία ενημέρωσε ότι διέπραξε έγκλημα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ