- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τροχαίο στην Κρήτη: Η 32χρονη άντεξε μέρες με διαλυμένο σπλήνα
Κρίσιμη η κατάσταση της 32χρονης
Τροχαίο στην Κρήτη: Στο νοσοκομείο η 32χρονη - Εκτίμηση ότι άντεξε με διαλυμένο σπλήνα κοντά στον νεκρό 42χρονο έως και πέντε μέρες μετά το δυστύχημα.
Για αρκετά 24ωρα κοντά στον νεκρό σύντροφό της παρέμεινε η 32χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου.
Όπως δήλωσε στο creta24.gr η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, Ευδοκία Πάνου, είναι πολύ νωρίς για να σχολιαστεί η κατάσταση της υγείας της 32χρονης. «Την έχουμε ήδη δύο 24ωρα, και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι, στον θώρακα, στην κοιλιά και στα οστά. Από τον νέο απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε σήμερα, φάνηκε ότι παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε η κα. Πάνου.
Εκτιμάται ότι η 32χρονη άντεξε 4 ή ακόμη και 5 ημέρες λίγα μέτρα μακριά από τον νεκρό σύζυγό της. Η Διευθύντρια σχολίασε ότι «ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος, είχε έναν σπλήνα σχεδόν διαλυμένο και όντως άντεξε τόσες μέρες». Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εκτίμηση της πορείας της υγείας της 32χρονης, καθώς θα πρέπει να ξυπνήσει από την καταστολή και να αξιολογηθούν τα τραύματα στον εγκέφαλό της.
Τροχαίο στην Κρήτη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον 42χρονο
Σύμφωνα με το creta24.gr, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, του 42χρονου Νάθαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ. Η αιτία θανάτου του 42χρονου προήλθε από κακώσεις ήπατος και κοιλίας, οι οποίες οδήγησαν σε εσωτερική αιμορραγία.
«Η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες που προηγήθηκαν. Το ατύχημα το προσδιορίζουμε, κατά προσέγγιση, στις 12 – 13 Απριλίου, ενώ αναφορικά με την ώρα θανάτου, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Υπολογίζεται όμως ότι έφυγε από την ζωή 2 με 3 ώρες μετά το ατύχημα», ανέφερε ο κ. Μπελιβάνης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.