Ελλαδα

Ρόδος: Πώς πλάκα 11χρονου στο Tik Tok «ξεσήκωσε» την Aστυνομία

Έκπληκτη η υπόλοιπη οικογένεια από την επιχείρηση της Αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tik Tok
Tik Tok © Unsplash / Hello I'm Nik

Ρόδος: Η πλάκα 11χρονου στο Tik Tok κινητοποίησε τις αρχές - Ισχυριζόταν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και κινδυνεύει.

Πλάκα στους ακολούθους του στο Tik Tok θέλησε να κάνει ένας 11χρονος, χωρίς να ξέρει, όμως, ότι όλα όσα ανέφερε σε βίντεό του περί απαγωγής, θα κινητοποιούσαν τις αρχές της Ρόδου.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, 11χρονος ανάρτησε στο προφίλ του στη δημοφιλή πλατφόρμα ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και κινδυνεύει, με συνέπεια άμεσα η ειδική ομάδα του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, να επικοινωνήσει με αστυνομικούς στη Ρόδο και να ετοιμάσουν επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού, για να το ...σώσουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, μόλις μισή ώρα από την ανάρτηση, ομάδα ειδικών αστυνομικών της Ρόδου, με επικεφαλής αξιωματικό, κατάφερε να φθάσει στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας, αποκλείοντας ολόκληρη την πολυκατοικία. 

Γείτονες του 11χρονου που μίλησαν στη rodiaki.gr, ανέφεραν ότι μόλις οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, η μητέρα του παιδιού έμεινε έκπληκτη αντικρίζοντας τους αστυνομικούς. Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας δεν γνώριζαν για την ύπαρξη της επίμαχης ανάρτησης. Προκειμένου να βεβαιωθούν οι αστυνομικοί ότι τίποτε απολύτως δεν συμβαίνει στο σπίτι και ότι όλα ήταν εντάξει, αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν έρευνα σε ολόκληρο το σπίτι και να πάρουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας και βέβαια από τον μικρό 11χρονο, ο οποίος βεβαίως έντρομος αρνούνταν τα πάντα.

Ο 11χρονος παραδέχθηκε πως έκανε πλάκα. 

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ