Ελλαδα

Εξαδάκτυλος: Πιθανή η παράταση του lockdown - Πιο χαλαρό το Πάσχα

«Τις επόμενες τρεις ημέρες θα φανεί η αποτελεσματικότητα των μέτρων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλατεία Μοναστηράκι
Πλατεία Μοναστηράκι © EUROKINISSI

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μίλησε για την ενδεχόμενη παράταση του Lockdown, που θα βοηθήσει προκειμένου το Πάσχα να υπάρχει μία μεγαλύτερη ευελιξία.

Για την παράταση του lockdown αλλά και την κατάσταση, που θα επικρατεί στη χώρα το Πάσχα, μίλησε ο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Εξαδάκτυλος εξήγησε πως σε περίπου τρεις ημέρες θα φανεί εάν τα μέτρα του ολικού lockdown είχαν αποτέλεσμα.

«Αισθάνομαι πως παράταση του lockdown επιθυμούν όλοι», είπε και δήλωσε αισιόδοξος για την εικόνα που παρουσιάζουν περιοχές όπως Πάτρα και η Αχαΐα, όπου τα μέτρα είχαν επιβληθεί μια εβδομάδα νωρίτερα και δεν βλέπουμε έξαρση.

Ο πρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου, παραδέχτηκε ωστόσο πως μπορεί να απαιτηθεί μία παράταση του lockdown. Ωστόσο, έκρινε ως πιθανό να δούμε άνοιγμα δραστηριοτήτων, όπως τα καταστήματα με τα εποχικά είδη.

Αναφερόμενος στο Πάσχα, τόνισε πως «θα είμαστε πολύ πιο χαλαροί από άποψη μέτρων σε σχέση με πέρσι», ενώ δεν απέκλεισε και τη πιθανότητα να επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ