- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τζένη Ιωακειμίδου για Γιώργο Κιμούλη: Έζησα πολύ δύσκολες στιγμές
«Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού»
Τη δική της καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη κάνει η Τζένη Ιωακειμίδου, κάνοντας λόγο για τη «χειρότερη, η πιο δύσκολη συνεργασία» της.
Τον Γιώργο Κιμούλη κατήγγειλε και η Τζένη Ιωακειμίδου για τη δική της εμπειρία κατά τη συνεργασία της με τον δημοφιλή ηθοποιό.
Η κα Ιωακειμίδου, η οποία έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο, σε ανάρτησή της στο Facebook, δηλώνει πως το ζήτημα έχει πάρει τέτοια διάσταση που αισθάνεται ότι «οφείλω να καταθέσω την δίκη μου εμπειρία».
Κάνει λόγο για τη «χειρότερη, η πιο δύσκολη συνεργασία που είχα στα 10 χρόνια που ήμουν ηθοποιός». Αναφέρεται, συγκεκριμένα, στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Ο Γιώργος Κιμούλης της ζήτησε να αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη.
«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας».
Κάνει λόγο για «κακή φήμη» του Γιώργου Κιμούλη και σημειώνει πως μέρες μετά την αρχή της συνεργασίας στο σανίδι «άρχισαν σταδιακά τα προβλήματα».
«Έζησα πολύ δύσκολες στιγμές. Ένα Σάββατο μάζεψα τα πράγματα από το καμαρίνι μου και έφυγα. Την επόμενη μέρα το θέατρο έμεινε κλειστό. Με έπεισε να γυρίσω ο κύριος Παυλάκης, επιχειρηματίας του θεάτρου, διαβεβαιώνοντας με ότι θα μου ζητήσει συγγνώμη και ότι η επιχείρηση θα έχει έναν δικό της άνθρωπο να παρακολουθεί από κοντά ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ακραίο».
Αυτό όντως έγινε και ο Γιώργος Κιμούλης τής ζήτησε συγγνώμη, σημειώνει, ενώ δεσμεύτηκε, παρουσία δικηγόρου, πως η συνέχεια της συνεργασίας θα ήταν ομαλή.
«Τον πίστεψα και επέστρεψα. Λάθος μου, γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.