Ελλαδα

Επίθεση στο Μετρό: Στον εισαγγελέα οι ανήλικοι κατηγορούμενοι

«Μας είπαν κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε», είπαν στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katigoroumenoi-metro.jpg
Οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στο Μετρό © EUROKINISSI

Τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για την επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα - Τι είπαν στους αστυνομικούς

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι ως δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο Μετρό Ομόνοιας.

Τα δύο ανήλικα αδέλφια μίλησαν στους αξιωματικούς που τους συνέλαβαν λέγοντας: «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε γιατί αφού μας έκανε παρατήρηση μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και γι´ αυτό δεν πήγαμε στην αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε…».

Οταν οι αστυνομικοί τους ρώτησαν γιατί το έκαναν η απάντηση τους ήταν αυτή και μάλιστα περισσότερο άρχισαν να δικαιολογούνται για το φόβο τους μετά το ξυλοδαρμό, καθώς όπως έλεγαν δεν είχαν καταλάβει εκείνη τη στιγμή τι ακριβώς είχαν κάνει και μετά όταν είδαν και τα βίντεο τους κυρίευσε ο φόβος της σύλληψης.

Τα δυο ανήλικα αδέρφια αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη μπήκαν σε άλλο τρένο και κατέβηκαν στο Μοναστηράκι. Εκεί πήραν τηλέφωνο τη μητέρα τους και πήγε και τους πήρε με το αυτοκίνητο. Αφού είπαν τι έχει γίνει εκείνη ενημέρωσε ένα στενό της φίλο, τον ειδικό φρουρό που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ και τους συμβούλευσε πώς να κρύψουν τα ίχνη τους, πώς να κρυφτούν και σε περίπτωση που συλληφθούν να ισχυριστούν  ότι ο σταθμάρχης τους προκάλεσε και ήταν βίαιος απέναντί τους και πως βρέθηκαν σε αυτοάμυνα.

Οι δυο νεαροί είναι αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ζουν με την μητέρα τους στο Περιστέρι. Χθες το βράδυ την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους οι αστυνομικοί που λίγη ώρα πριν τους είχαν ταυτοποιήσει , τους συνέλαβαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ