- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βέροια: Πρόστιμο σε γιατρό που πήγαινε σε εφημερία
Για άσκοπη μετακίνηση - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του
Ένας γιατρός που πήγαινε στην εφημερία του στο νοσοκομείο της Βέροιας δέχτηκε πρόστιμο από την Τροχαία για άσκοπη μετακίνηση
Την αυστηρότητά της εξάντλησε η Αστυνομία επιβάλλοντας την περασμένη Κυριακή πρόστιμο σε γιατρό- παθολόγο για άσκοπη μετακίνηση και ενώ πήγαινε για εφημερία στο νοσοκομείο της Βέροιας από τη Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί. Την καταγγελία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο γιατρός Παυλίδης Αθηνόδωρος δέχτηκε το πρόστιμο στα διόδια των Μαλγάρων και ενώ μετέβαινε στο νοσοκομείο για εφημερία.
«Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας καταδικάζει το συμβάν και κάνει λόγο για «υπερβολική αυστηρότητα» από πλευράς των Αρχών. Τον συγκεκριμένο γιατρό και άλλους 21 υγειονομικούς είχε ευχαριστήσει δημόσια μέσα στο Δεκέμβριο και ο διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας για την προσφορά τους και την στήριξή τους στο ομώνυμο νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας έχει ως εξής:
«Ο Iατρικός Σύλλογος Ημαθίας έγινε αποδέκτης διαμαρτυρίας – καταγγελίας του μέλους του-ιατρού παθολόγου κ. Παυλίδη Αθηνόδωρου, σχετικά με επιβολή προστίμου σε βάρος του – για άσκοπη μετακίνηση – από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων.
Ο ιατρός είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και εργάζεται στο νοσοκομείο Βέροιας ως παθολόγος, στον τομέα δηλαδή που έχει αφιερωθεί «ψυχή τε και σώματι» στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19. Ο ιατρός την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 μετέβαινε στο νοσοκομείο, καθώς είχε εφημερία. Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων. Άλλωστε, εάν όντως ήταν άσκοπη μετακίνηση, δεν έπρεπε να του επιτραπεί η συνέχιση της διαδρομής (Ο ιατρός μετέβη στο νοσοκομείο Βέροιας και εφημέρευσε κανονικά)».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.