- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βέροια: Διεγράφη το πρόστιμο σε γιατρό που πήγαινε σε εφημερία
Του είχε επιβληθεί πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση
Κορωνοϊός: Διεγράφη το πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε γιατρό που πήγαινε σε εφημερία σε νοσοκομείο της Βέροιας- Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας
Διεγράφη το πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήγαινε για εφημερία στο νοσοκομείο της Βέροιας και, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν είχε μαζί του τα προβλεπόμενα έγγραφα μετακίνησης.
Όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) η Αστυνομία, ο γιατρός προσέφυγε κατά του προστίμου και η ένσταση έγινε δεκτή.
Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, στην οποία τονιζόταν ότι ο γιατρός, Παυλίδης Αθηνόδωρος, δέχτηκε το πρόστιμο στα διόδια των Μαλγάρων και ενώ μετέβαινε στο νοσοκομείο για εφημερία. «Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας καταδικάζει το συμβάν και κάνει λόγο για «υπερβολική αυστηρότητα» από πλευράς των Αρχών. Τον συγκεκριμένο γιατρό και άλλους 21 υγειονομικούς είχε ευχαριστήσει δημόσια μέσα στο Δεκέμβριο και ο διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας για την προσφορά τους και την στήριξή τους στο ομώνυμο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.