Ελλαδα

Κορωνοϊός: Στους 40 οι νεκροί στην Ελλάδα σε λίγες ώρες

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων της πανδημίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρούσματα κορωνοϊύ
ΑΡΧΕΙΟ - Κρούσματα κορωνοϊύ © EUROKINISSI

Σε αρνητικό ρεκόρ θανάτων από επιπλοκές από τον νέο κορωνοϊό, φαίνεται πως οδεύει σήμερα η Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι κι αυτήν την ώρα έχουν καταλήξει 40 συμπολίτες μας σε ολόκληρη την χώρα, από επιπλοκές από τον νέο κορωνοϊό.

Μεταξύ των νεκρών από τον κορωνοϊό είναι και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης ο οποίος εκοιμήθη σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 ετών,  μετά από μάχη που έδωσε με τον νέο κορωνοϊό.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κατά κόσμον Ιωάννης Τασσιάς, είχε εμφανιστεί θετικός στον ιό SARS-CoV-2 και νοσηλευόταν από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, σε Κλινική Covid-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Από την πρώτη στιγμή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και στάθηκε στο πλευρό του Μητροπολίτη, κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για τη βελτίωση της υγείας του.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε, εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού Covid-19 και σήμερα το πρωί (06:36) κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Ο μακαριστός Μητροπολίτης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ