- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Lockdown - Μπίνης: Τα πρόστιμα θα εισπράττονται κανονικά
«Δεν θα είναι για τη δημιουργία εντυπώσεων»
Ο επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης, διαβεβαίωσε ότι τα πρόστιμα στο lockdown θα εισπράττονται.
«Τα πρόστιμα θα βεβαιώνονται άμεσα στις εφορίες και θα εισπράττονται, δεν θα υπάρχουν πρόστιμα για τη δημιουργία εντυπώσεων» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.
Ο κ. Μπίνης προανήγγειλε και εφόδους σε σπίτια, και αλλά σημεία, εφόσον υπάρχουν καταγγελίες για παράνομα πάρτι ή αναρτήσεις- προσκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αυτό σημαίνει ότι από τα 150 ευρώ το πρόστιμο για τους παραβάτες του απαγορευτικού θα φτάσει πλέον τα 300. Με ψευδή βεβαίωση στον εργοδότη επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ. Όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν την αναστολή λειτουργιάς επιβάλλεται πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ στα φυσικά πρόσωπα διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.