- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιερέας στην Κέρκυρα με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, πέθανε από επιπλοκές της Covid-19.
Την τελευταία του πνοή άφησε ο ιερέας στην Κέρκυρα που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο kerkyrasimera.gr, ο ιερέας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στην Κέρκυρα εδώ και 3 εβδομάδες περίπου.
Τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.448 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα έχουν φθάσει τις 52.254. Από αυτά τα 4.369 (8,4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 15.192 (29,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Οι διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό στις ΜΕΘ ανέρχονται πλέον στους 196. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 66 έτη. Οι 45 (23%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91,3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Παράλληλα, 315 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την έναρξη της πανδημίας στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, το τελευταίο 24ωρο πέθαναν 14 ασθενείς με κορωνοϊό. Οι νέοι θάνατοι που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ανεβάζουν σε 715 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της Covid-19 στην Ελλάδα. Οι 279 (39%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96,5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Σημειώνεται ότι το πρωί του Σαββάτου, στις 06.00, ενεργοποιείται το καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα, με τα SMS να επιστρέφουν για τις μετακινήσεις.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.