Ελλαδα

Φωτιά στη χωματερή της Φυλής - Κατασβέστηκε από τους πυροσβέστες

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε στείλει μήνυμα μέσω «112» σε κατοίκους των γύρω περιοχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστης παρακολουθεί το μέτωπο της φωτιάς - Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στη χωματερή της Φυλής (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Πυροσβέστης παρακολουθεί το μέτωπο της φωτιάς - Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στη χωματερή της Φυλής (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η φωτιά που ξέσπασε στη χωματερή της Φυλής κατασβέστηκε από τους πυροσβέστες - Το μήνυμα μέσω «112» που έστειλε η ΓΓΠΠ στους πολίτες.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της φωτιάς στη χωματερή της Φυλής.

Η πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ του Δήμου Φυλής, στα Άνω Λιόσια, εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την επιχείρηση κατάσβεσης ανέλαβαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις ενέργειες για να θέσουν τη φωτιά στη χωματερή της Φυλής υπό έλεγχο.

Λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον ΧΥΤΑ του Δήμου Φυλής, στα Άνω Λιόσια, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) έστειλε το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020 μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής. Το μήνυμα εστάλη μέσω του «112» και καλούσε τους κατοίκους να κλείσουν παράθυρα και πόρτες, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις.

«Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες. Αποφύγετε τις μετακινήσεις. Πυρκαγιά σε ΧΥΤΑ στην περιοχή σας, επικίνδυνοι καπνοί. Η εισπνοή καπνού μπορεί να είναι επικίνδυνη» ανέφερε το μήνυμα μέσω «112» που εστάλη στους κατοίκους των γύρω περιοχών μετά την πυρκαγιά στη χωματερή της Φυλής.

Φωτιά στον ΧΥΤΑ του Δήμου Φυλής - Το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους μέσω του «112»
Φωτιά στον ΧΥΤΑ του Δήμου Φυλής - Το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους μέσω του «112»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ