- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Διαμαρτυρία επιβάτη σταμάτησε την απογείωση αεροπλάνου
Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας
Πιλότος σε πτήση της Aegean σταμάτησε την απογείωση και «κατέβασε» επιβάτη που διαμαρτύρονταν για την μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Επεισόδιο λόγω κορωνοϊού σημειώθηκε σε αεροσκάφος της Aegean το πρωί του Σαββάτου, 19 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την απογείωση της πτήσης Α105 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.
Σύμφωνα με το thestival, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να διαμαρτύρεται για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών. Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.
«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε στο thestival επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.
Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους.
Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη
Έως τις 19 Ιουνίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Στις 15 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα γυμνάσια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.