- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.
Τοπικές νεφώσεις αναμένονται την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται έως το πρωί στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά και στη συνέχεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 33, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 32, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 30 και στη Κρήτη από 17 έως 31 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι κατά τόπους έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.