- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην προσαγωγή ατόμων προχώρησαν οι αρχές της Κέρκυρας για τον θάνατο της 60χρονης Βρετανίδας, που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους.
Ο θάνατος της 60χρονης Βρετανίδας ερευνάται από τη Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας, η οποία και προχώρησε σε έξι προσαγωγές Ελλήνων και Βρετανών στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης.
Η γυναίκα χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες και εγκαταλείφθηκε στη θάλασσα, στην περιοχή Αυλάκι της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ι. Αϊβατίδης, ο θάνατος της 60χρονης Βρετανίδας οφείλεται σε εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από κακώσεις που υπέστη μετά από χτύπημα προπέλας θαλασσίου σκάφους και όχι από πνιγμό.
Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας διεξάγει εξονυχιστική έρευνα σε δύο σκάφη που βρισκόταν την ώρα του μοιραίου συμβάντος στη θαλάσσια περιοχή, ενώ έρευνες εξελίσσονται από το Λιμενικό Σώμα και στη ξηρά.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι αυτή την ώρα κανείς από τους έξι προσαχθέντες, που αφέθηκαν ελεύθεροι, δεν έχει αποδεχθεί τη συμμετοχή του στο μοιραίο συμβάν για την άτυχη 60χρονη Βρετανίδα, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ευρημάτων της Λιμενική Αρχής που θα κατατεθούν στην Εισαγγελική Αρχή Κέρκυρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.