- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Ως και την Παρασκευή ο καύσωνας σε όλη τη χώρα
Σύμφωνα με τις προγνώσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Εβδομάδα καύσωνα έχει ξεκινήσει από χθες, Δευτέρα 31 Αυγούστου και αναμένεται να διαρκέσει ως και την προσεχή Παρασκευή σύμφωνα με τις προγνώσεις.
Ως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τις προγνώσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Στην Αττική η θερμοκρασία αναμένεται σήμερα Τρίτη να είναι μέχρι και οκτώ βαθμούς υψηλότερη σε σχέση με τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Επίσης, θα παραμείνει πάνω από αυτά τα επίπεδα έως τουλάχιστον την Παρασκευή. Ωστόσο, αυξημένη είναι η πιθανότητα η θερμοκρασία να πέσει στη συνέχεια.
Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες αυτή τη εβδομάδας αναμένεται να επικρατήσουν σήμερα, αφού στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά, αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, θα αγγίξουν τους 36-38 βαθμούς Κελσίου.
Να σημειωθεί πως η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά (Βοιωτία) και στη Νότια Πελοπόννησο θα φτάσει τους 39-40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στη Νότια Κρήτη και τοπικά στη Μακεδονία τους 36-37 βαθμούς Κελσίου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη
Έως τις 19 Ιουνίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Στις 15 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα γυμνάσια
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.