- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ακόμα 33 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα, 23 Ιουλίου 2020 - Ένας ακόμα καταγεγραμμένος θάνατος και 201 συνολικά.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, σήμερα, 23 Ιουλίου.
Οπως γνωστοποιήθηκε, από τα 33 κρούσματα κορωνοϊού τα 10 προέρχονται από τις πύλες εισόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα ανακοινώνουμε 33 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4110, εκ των οποίων το 54.6% άνδρες αφορά άνδρες.
1144 (27.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2072 (50.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 8 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 1 (12.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 125 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 201 θανάτους συνολικά στη χώρα. 66 (32.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 96.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο 24ωρο σημειώθηκαν τέσσερις θάνατοι, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 201. Επρόκειτο για μία 75χρονη που έχασε τη ζωή της στο ΑΧΕΠΑ, έναν 85χρονο στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης, έναν 90χρονο επίσης στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και μία 78χρονη ελληνοαμερικανίδα, η οποία απεβίωσε το βράδυ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς η υγεία της είχε παρουσιάσει επιδείνωση τα τελευταία 24ωρα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4 θάνατοι σε μία εβδομάδα
Περίπου 45.000 στρέμματα έγιναν στάχτη από χθες στο Ρέθυμνο
«Έρχονται ακόμη δυσκολότερες συνθήκες»
Τη βαλίτσα, μέσα στην οποία βρισκόταν η γυναίκα, εντόπισε ένας άστεγος
Eξαιρετικά αντίξοες οι συνθήκες - Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών
Τα εναέρια μέσα δεν μπορούν μέχρι στιγμής να πετάξουν στην Κρήτη
Γιατί πραγματοποιήθηκε η διακοπή
Η νέα γραμμή θα συνδέεται με το υφιστάμενο δίκτυο
Οι άνεμοι φτάνουν τα 9 μποφόρ
Περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε - «Να μην το ζήσω ξανά»
Eκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο
«Δηλώνω την απογοήτευσή μου για την αντιμετώπισή μου ως κοινού εγκληματία»
Πάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές των ανέμων
Τα πρώτα βήματα του πρώην παίκτη του Survivor που δεν το βάζει κάτω
Εντολή απομάκρυνσης προς τον Δρυό - Στο «κόκκινο» ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί
Το τρίτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.