Ελλαδα

Ελικόπτερο σβήνει τη φωτιά στην Κορινθία και βρέχει τον ρεπόρτερ

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή που ρεπόρτερ στη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας γίνεται «μούσκεμα» από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής
Η στιγμή που ρεπόρτερ στη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας γίνεται «μούσκεμα» από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής

Ρεπόρτερ που καταγράφει τη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας έγινε «μούσκεμα» από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής - Δείτε τις απίστευτες εικόνες.

Απρόσμενη εξέλιξη είχε για έναν ρεπόρτερ του Hlektra.gr η προσπάθειά του να καταγράψει ελικόπτερο την ώρα που έσβηνε τη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ρεπόρτερ πλησιάζει παραπάνω από το κανονικό μια από τις πολλές εστίες στις Κεχριές Κορινθίας.

Το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ξεκινήσει τη στοχευμένη ρίψη νερού, δίχως όμως να αντιληφθεί την παρουσία του ρεπόρτερ, τον οποίο και κάνει «μούσκεμα». Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020.

Η κατάσταση με τη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας παραμένει δύσκολη, με ισχυρές επίγειες δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες για να προστατεύσουν σπίτια και να θέσουν υπό έλεγχο τη δασική πυρκαγιά. Σε αρκετές περιπτώσεις οι φλόγες έφθασαν δίπλα σε κατοικίες.

Πολύτιμη η συνδρομή των εναέριων μέσων που δεν σταματούν τις ρίψεις νερού. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εκκενώθηκε και τέταρτος οικισμός στις Κεχριές Κορινθίας, ενώ έχουν απομακρυνθεί παιδιά και από μια κατασκήνωση. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί Άγιος Κωνσταντίνος, Γαλατάκι, Ζίμενς και Αθίκια.

Συνολικά, για τη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή και επιχειρούν 143 πυροσβέστες, 42 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και το ΜΕΤΠΕ. Από αέρος επιχειρούν 8 ελικόπτερα και 6 αεροσκάφη. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στις Κεχριές Κορινθίας συνδράμουν επίσης υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Δείτε τη στιγμή που ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κάνει «μούσκεμα» ρεπόρτερ του Hlektra.gr στις Κεχριές Κορινθίας

ΦΩΤΙΑ ΚΕΧΡΙΕΣ  ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ VS ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ 22-7-2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ