- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σήμερα, 22 Ιουλίου, στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας - Σε ποια σημεία αναμένονται αρκετά υψηλές θερμοκρασίες.
Ηλιοφάνεια και ζέστη αναμένεται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη τη χώρα και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 35, στη Θεσσαλία από 20 έως 35, στα δυτικά ηπειρωτικά από 20 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 35, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 21 έως 35 (τοπικά στη Ρόδο έως 38), στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 29 και στην Κρήτη από 20 έως 31 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, τοπικά όμως στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο το μεσημέρι και απόγευμα θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα είναι ενισχυμένοι και θα πνέουν με εντάσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.