Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 13 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσετε στην κίνηση των οχημάτων στην Αττική οδό από τον κόμβο Παλλήνης έως το ύψος της Νερατζιώτισσας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, και στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού από το ύψος της Μαραθώνος, λόγω σύγκρουσης οχημάτων, που ήδη έχουν μεταφερθεί από το σημείο.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από Τρεις Γέφυρες έως την Ιερά οδό στην κάθοδο και από Τρεις Γέφυρες έως την Ιφιγενείας, στην άνοδο.

Προβλήματα υπάρχουν ανά τμήματα στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού και στο ύψος της Κατεχάκη, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού.

Αυξημένη η κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από τον Φάρο Ψυχικού έως τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο της Κατεχάκη από Πίνδου μέχρι την Μεσογείων.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Αμαλίας, την Πανεπιστημίου και στην κάθοδο της Αρδηττού.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ