Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 29 Ιουνίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από την Γέφυρα Τατοΐου έως τα ΚΤΕΛ και στην άνοδο από ΚΤΕΛ έως τον Κόκκινο Μύλο.

Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από την Γέφυρα Ασπροπύργου έως τα Διυλιστήρια και κατόπιν από το Κάμπινγκ στο Χαϊδάρι μέχρι τον ΟΠΑΠ και εν συνεχεία στην Αχιλλέως προς την Πλατεία Καραϊσκάκη. Χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην έξοδο, από το Δαφνί προς την Λίμνη Κουμουνδούρου.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό έως την Πλατεία Αγίας Παρασκευής, ενώ αυξημένη είναι η κυκλοφορία στην κάθοδο από το Νομισματοκοπείο έως την Φειδιππίδου.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη ως Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο από Κτήμα Συγγρού ως τον ΟΤΕ και από τα Σίδερα Χαλανδρίου έως την Πανόρμου.

Προβλήματα θα συναντήσετε στην Αμαλίας, την Πανεπιστημίου και την Σταδίου, στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τον Φλοίσβο μέχρι την Λ. Αμφιθέας.

Μποτιλιάρισμα έχουμε επίσης, στην Αρδηττού, στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως Λεωφόρο Κηφισού και στην Παραλιακή προς Πειραιά από το Παλαιό Αεροδρόμιο έως την Αμφιθέας καθώς και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας, στον Πειραιά.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τον Δεκαπενταύγουστο και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Ακαδημίας,από το ύψος της οδού Θεμιστοκλέους έως το ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ