- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σουρβίνος: Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού είναι απόρροια συγχρωτισμού
«Αν χρειαστεί να επιβληθεί lockdown σε νησί, θα γίνει»
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Γιώργος Σουρβίνος για τα 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού που παρατηρήθηκαν στη χώρα τις τελευταίες επτά μέρες.
Ανησυχία για τα 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες στη χώρα μας εξέφρασε ο καθηγητής ιολογίας, Γιώργος Σουρβίνος σε τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σουρβίνος τόνισε πως «τα κρούσματα αυτά είναι απόρροια συγχρωτισμού. Είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί αν επαναλαμβάνονται αυτές οι συμπεριφορές. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τις θρησκευτικές τελετές».
Όσον αφορά την πιθανότητα να επιβληθεί lockdown σε κάποιο νησί, τόνισε πως «αν εφησυχαστούμε, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες τοπικές εστίες. Η πανδημία δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν χώρες όπου παρατηρείται επανεμφάνιση συρροής κρουσμάτων. Ακραία περίπτωση το lockdown σε νησί, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να συμβεί».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.