Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Εκτάκτως στο Θριάσιο αστυνομικοί με νέα στοιχεία

Καλούνται στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση σπεύδουν στο Θριάσιο, ώστε να δείξουν στην 34χρονη Ιωάννα καθαρά καρέ από κάμερα ασφαλείας, όπου φαίνεται η ύποπτη και πιθανή δράστις της επίθεσης.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο σπεύδουν αστυνομικοί για να δείξουν στην Ιωάννα, ένα καθαρό καρέ της γυναίκας που θεωρείται η κύρια ύποπτη για την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί θα βάλουν την 34χρονη κοπέλα να ακούσει και την γυναίκα που φέρεται ως ύποπτη, με την ελπίδα ότι θα αναγνωρίσει τη φωνή της και θα βοηθήσει στις έρευνες.

Πληροφορίες, σύμφωνα με το protothema.gr,  αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καθαρά καρέ από κάμερα που φαίνεται η ύποπτη και πιθανή δράστις της επίθεσης, το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε στο ράδιο ταξί αλλά και τρία άλλα στοιχεία για τα οποία θα ζητήσουν επιβεβαίωση από την Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα η Ιωάννα θα καταφέρει αυτή τη φορά να συνεργαστεί αποτελεσματικά παρά το ψυχολογικό σοκ και τους φρικτούς πόνους της.

Καλούνται στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχου κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει, και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ