Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκε η επίσημη κατάθεση της 34χρονης

«Δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι» επέμεινε η Ιωάννα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

«Δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι» επέμεινε στην πρώτη επίσημη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Στην πρώτη εκδοχή, ότι δηλαδή δεν γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, επέμεινε η 34χρονη Ιωάννα στην πρώτη της επισημη κατάθεση στους αστυνομικούς, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Οι τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, ωστόσο η συνομιλία τους με την άτυχη 34χρονη δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η κοπέλα.

Η εικόνα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της 34χρονης, που υπάρχει είναι ότι δεν προστέθηκε κάτι ιδιαίτερο στη διάρκεια της κατάθεσης. Πάλι αναφέρθηκαν στα σενάρια για πρόσωπα με τα οποία διατηρούσε προσωπικές γνωριμίες, για άτομα στο επαγγελματικό της περιβάλλον. Η ΕΛ. ΑΣ. έχει εξετάσει τα άλλοθι των συγκεκριμένων υπόπτων. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά μήπως υπάρχει ανάθεση από τρίτο πρόσωπο. Οι έρευνες έχουν βαλτώσει, καθώς δεν φαίνεται να προστέθηκε κάτι από την κατάθεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ιωάννα στην πρώτη της επίσημη κατάθεση στην αστυνομία, περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει μετά το περιστατικό.

«Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποιά είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου» είπε η 34χρονη.

Παρά τις αρκετές ερωτήσεις που της έκαναν, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στην ταυτότητα της δράστιδος. Σε αυτό το πλαίσιο, θα επισκεφτούν κι άλλες φορές τις επόμενες μέρες την 34χρονη, ελπίζοντας πως οι καταθέσεις που θα ακολουθήσουν, θα τους οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο τι μπορεί να γίνει και από την εξέταση των βίντεο, με τους αστυνομικούς να κινούνται γύρω από 5 με 6 σενάρια γύρω από την επίθεση με το βιτριόλι, μήπως τους έχει ξεφύγει κάτι. Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια με δεδομένη και την υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β' Κοιμητήριο Αθηνών, που αν και αρχικά οι υποψίες στρέφονταν στο στενό περιβάλλον της κοπέλας, τελικά αποδείχθηκε πως ο δράστης είχε κίνητρο τη ληστεία.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ