- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Amber Alert: Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά από τα Καμίνια στον Πειραιά
Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά από τα Καμίνια στον Πειραιά - Εκδόθηκε Amber Alert.
Amber Alert για την εξαφάνιση δυο παιδιών από τα Καμίνια στον Πειραιά εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Πρόκειται για τον 14χρονο Πάρη Παρλιάρα και την 13χρονη Μαρία-Αγγελική Πανάγου. Τα παιδιά εξαφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση των δύο παιδιών από τα Καμίνια:
Στις 04.05.2020, και ώρα 21:10, εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια στον Πειραιά, ο Παρλιάρας Πάρης, 14 ετών και η Πανάγου Μαρία-Αγγελική, 13 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων σήμερα, 05.05.2020, μεσημβρινές ώρες, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.
Ο Παρλιάρας Πάρης έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα φούτερ, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.
Η Πανάγου Μαρία έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.