- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποκαλύψεις Τσιόδρα: Υπήρξαν απειλές κατά της ζωής και επιθέσεις
«Έγιναν πράγματα που δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα»
«Δώσαμε αγώνα να μας εμπιστευτούν» είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφερόμενους σε επισκέψεις σε καταυλισμούς και δομές που εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.
Στις «πολύ δύσκολες συνθήκες» που αντιμετώπισε προσωπικό του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ) αλλά και ο ίδιος κατά τη διάρκεια επισκέψεων σε καταυλισμούς και δομές αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, αποκαλύπτοντας πως έχουν ειπωθεί ακόμα και απειλές κατά της ζωής ανθρώπων αλλά και επιθέσεις.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τσιόδρας είπε τα εξής: «Να πω για την αμεσότητα. Η αμεσότητα είναι πολύ σημαντική. Στο Κρανίδι πήγαμε την ίδια μέρα όταν ενημερωθήκαμε για τον πολύ δύσκολο να ελεγθεί πληθυσμό, πρέπει να το πω εδώ. Πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του ΕΟΔΥ, με απειλές για τη ζωή των ανθρώπων, με πράγματα που δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα και πήγαμε εκεί και μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγώνα να μας εμπιστευτούν. Άρα η αμεσότητα και η αλληλεγγύη είναι καταλυτικοί παράγοντες στην επιτυχία αντιμετώπισης της επιδημίας στη χώρα. Μας έχει βοηθήσει πιστεύω η ανθρώπινη προσέγγιση και η αμεσότητα» είπε ο κ. Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό - Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.