- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Πάιατ: Τίποτα πιο ξεχωριστό από το ελληνικό Πάσχα
Oι αναρτήσεις του αμερικανού πρέσβη στο Twitter με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε
Την ιδιαίτερη αγάπη του για το ελληνικό Πάσχα εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεχωριστό από το ελληνικό Πάσχα», σημείωσε με ανάρτησή του στο Τwitter ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.
Και συνέχισε με αναρτήσεις τις οποίες συνοδεύει με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε το Πάσχα τα προηγούμενα χρόνια.
«Πέρσι ήμουν στην Κέρκυρα όπου παρά τρίχα απέφυγα τους μπότηδες που έπεφταν. Την προηγούμενη χρονιά ήμουν στην Κρήτη με τις φανταστικές γεύσεις και τον ιεροπρεπή Επιτάφιο στην Παναγία Τριμάρτυρη», σημειώνει ο κ. Πάιατ.
«Φέτος στο σπίτι, αλλά χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα με τους ζεστούς, γενναιόδωρους και ταλαντούχους ανθρώπους της. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!» καταλήγει ο Αμερικανός πρέσβης.
«Αγαπητέ πρέσβη, ας ελπίσουμε την επόμενη χρονιά να μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί», του απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος κατάγεται από την Κέρκυρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.