- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία στα κεντρικά και νότια
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο
Περιορίζεται σταδιακά η κακοκαιρία στα κεντρικά και νότια, ενώ διατηρούνται οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν από τα μεσάνυχτα έως το πρωί της Δευτέρας σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής που κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ήταν στην Εύβοια (Στενή 89 χιλιοστά, Σέττα 77 και Κύμη 40 χιλιοστά), όπου από χθες έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα. Παράλληλα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο με ριπές οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασαν τα 90 χλμ/ώρα. Μέχρι το πρωί σήμερα οι μέγιστες ριπές είχαν καταγραφεί στην Παξιμάδα Καρύστου (109 χιλιόμετρα την ώρα), στη Σκύρο (97 χλμ/ώρα) και στον Ισθμό Κορίνθου (95 χλμ.ώρα).
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της Δευτέρας αναμένονται βροχές στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών. Βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο.
Από τις πρώτες ώρες της Τρίτης τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, καθώς επίσης στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Σταδιακά και έως το βράδυ όμως θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν σήμερα από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ασθενέστεροι και θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Η ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής
Πρόκειται για άτομο με πλούσιο ποινικό μητρώο
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Από την Πέμπτη επανέρχονται οι στάσεις σε όλη τη γραμμή μετά την ολοκλήρωση των έργων
To παιδί βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου
Συγκινητικές εικόνες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Ταυτοποιήθηκαν εννέα μαθητές και οι οικογένειές τους κάλυψαν πλήρως τις ζημιές στα σχολεία
Είχε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια εργαζομένων και επισκεπτών
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.