- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τι καιρό θα κάνει σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τοπικές βροχές από το απόγευμα στα δυτικά, και σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς, στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Αναλυτικά, η πρόγνωση της ΕΜΥ:
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα παροδικές νεφώσεις.
Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές τη νύχτα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το απόγευμα, με τοπικές βροχές, που τη νύχτα στα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.