- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτοί ξυλοκοπούσαν, βίαζαν και λήστευαν ιερόδουλες
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των «δράκων»
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων για τους βιασμούς των ιερόδουλων.
Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ανδρών που έκαναν κόλαση τη ζωή των ιερόδουλων.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 4 Φεβρουαρίου κατηγορούμενοι για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος εκδιδομένων γυναικών.
Πρόκειται για τους:
1. (επ) VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.
2. (επ) TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί, κατά πλειοψηφία, ένοχος για δυο από τους τέσσερις βιασμούς
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πήραν τις κασετίνες από το ΑΤΜ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις
Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.