- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
«Άναβα το γκαζάκι στην ντουλάπα για να στεγνώσουν τα ρούχα μου» λέει ο ένοικος του καμένου διαμερίσματος στα Μελίσσια.
Από αναμμένο γκαζάκι στην ντουλάπα, ξεκίνησε χθες νωρίς το μεσημέρι η φωτιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στα Μελίσσια.
Ο ένοικος του διαμερίσματος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως ζει εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς ρεύμα, λόγω της αδυναμίας του να πληρώσει τους λογαριασμούς και για να στεγνώνει τα ρούχα του άναβε μέσα στην ντουλάπα γκαζάκι, με αποτέλεσμα να προκληθεί η μεγάλη πυρκαγιά.
Ο ίδιος επειδή δεν είχε πού να πάει χθες το βράδυ κοιμήθηκε στο καταστραμμένο διαμέρισμα κι απηύθυνε έκκληση προς τους τηλεθεατές για ρούχα, γιατί έχει καταστραφεί το βιος του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.