- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Άναβα το γκαζάκι στην ντουλάπα για να στεγνώσουν τα ρούχα μου» λέει ο ένοικος του καμένου διαμερίσματος στα Μελίσσια.
Από αναμμένο γκαζάκι στην ντουλάπα, ξεκίνησε χθες νωρίς το μεσημέρι η φωτιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στα Μελίσσια.
Ο ένοικος του διαμερίσματος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως ζει εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς ρεύμα, λόγω της αδυναμίας του να πληρώσει τους λογαριασμούς και για να στεγνώνει τα ρούχα του άναβε μέσα στην ντουλάπα γκαζάκι, με αποτέλεσμα να προκληθεί η μεγάλη πυρκαγιά.
Ο ίδιος επειδή δεν είχε πού να πάει χθες το βράδυ κοιμήθηκε στο καταστραμμένο διαμέρισμα κι απηύθυνε έκκληση προς τους τηλεθεατές για ρούχα, γιατί έχει καταστραφεί το βιος του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καρέ καρέ η μάχη των πυροσβεστών
Ο νεαρός αναρριχήθηκε σε βράχο μέσα στη θάλασσα αλλά εγκλωβίστηκε στην κορυφή του
Σκέψεις για τη ραγδαία μεταμόρφωση ενός από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς
Στις τόσες κρατικές εκστρατείες ενημέρωσης δεν χωράει και μια που θα ενημερώνει όσους με το ζόρι τραβιούνται στις Κυκλάδες;
Η ανάρτηση της ηθοποιού για την απώλεια του συναδέλφου της
Εκκενώνεται ο Άγιος Στυλιανός
Ο σκιτσογράφος λέει «Καλημέρα» με καλοκαιρινή και αιχμηρή διάθεση
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές στα ορεινά
Η εισαγωγή του συγκεκριμένου υγρού στην Ε.Ε. απαγορεύεται - Ξεπερνούν τις 338.000 ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός
Οι ρόλοι που τον έκαναν αγαπητό στο κοινό - Από το «Μάθε παιδί μου γράμματα» μέχρι τη «Λούφα και Παραλλαγή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.