- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Λαμπερό show και υπερθέαμα στο Σύνταγμα για την έλευση του 2020
Η Αθήνα καλωσόρισε τη νέα χρονιά με «βροχή» από πολύχρωμα πυροτεχνήματα
Η Αθήνα υποδέχτηκε το νέο χρόνο με λαμπερή γιορτή στο Σύνταγμα. «Να μη βρει κανέναν το 2020 μόνο του», είπε ο Μπακογιάννης.
Με μια λαμπερή γιορτή, με μια «βροχή» από πολύχρωμα πυροτεχνήματα, καθώς και με τις ευχές του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη καλωσόρισε η Αθήνα τη νέα χρόνια.
Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή, που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, και πριν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους ευχήθηκε: «Πάρτε ο ένας τον άλλον αγκαλιά να μην βρει κανέναν το 2020 μόνο του».
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος, όπου στις 10 το βράδυ ξεκίνησε η φαντασμαγορική γιορτή για την αλλαγή του χρόνου με ένα μαγευτικό show και οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα και λάμψη!
Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ.
Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας διασκέδασαν με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, μαζί τους στη σκηνή βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine. Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Dj Pitsi με ένα άκρως δυναμικό dj set!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.