Απίστευτο βίντεο: ΙΧ πέφτει στη θάλασσα ενώ βγαίνει από πλοίο στην Κυλλήνη
Οι λιμενικοί έσωσαν τη ζωή της οδηγού
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες στο λιμάνι της Κυλλήνης προκάλεσαν το ατύχημα που λίγο έλλειψε να κοστίσει τη ζωή στην άτυχη γυναίκα.
Το δυνατό μπουρίνι που χτύπησε το πλοίο Fior di Levante στο λιμάνι της Κυλλήνης τη στιγμή της αποβίβασης οχημάτων και επιβατών, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή μιας γυναίκας, Λόγω της κακοκαιρίας έσπασαν κάποιοι κάβοι, το πλοίο άρχισε να απομακρύνεται από την προβλήτα και το αυτοκίνητο της γυναίκας κατέλειξε στη θάλασσα.
Η ίδια στις δηλώσεις της στο ilialive.gr ευχαρίστησε τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή, ενώ ζήτησε να αποδοθούν τιμές σε αυτούς απο την υπηρεσία τους, σχολιάζοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτούς θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές.
Ο Κελευστής του Λιμενικού Σώματος Θοδωρής Σκαλτσάς που υπηρετεί από το 2013 στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης, περιέγραψε πως βρέθηκε μαζί με τον συνάδελφό του Κελευστή (ΛΣ) Παναγιώτη Μουζίνη δίπλα στη γυναίκα και την τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο δευτερόλεπτα πριν αυτό καταλήξει στη θάλασσα. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν το ατύχημα που λίγο έλλειψε να κοστίσει τη ζωή στην άτυχη γυναίκα.
Δεν ανασύρθηκε το αυτοκίνητο
Το πρωί της Τρίτης δύτης της εταιρίας Levante Ferries βούτηξε στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να αναζητήσει το αυτοκίνητο προκειμένου με γερανό να ανασυρθεί από τον πυθμένα. Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί και τα πολύ θολά νερά στο λιμάνι το όχημα δεν εντοπίστηκε. Πιθανότατα αύριο να γίνει νέα προσπάθεια.
Ωστόσο όπως δήλωσε και η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, είχε μαζί της προσωπικά αντικείμενα καθώς ταξίδευε για να περάσει τα Χριστούγεννα εκτός Κεφαλονιάς όπου διαμένει μόνιμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.