- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζεται η «Οδύσσεια» των 22 ναυτικών του φορτηγού πλοίου ΑEOLOS
Το πλοίο παραμένει ακυβέρνητο ανατολικά των Αντικυθήρων
Τρία ρυμουλκά έφθασαν στο σημείο, ανατολικά των Αντικυθήρων, αλλά οι καιρικές συνθήκες εμποδίζουν τη ρυμούλκηση του πλοίου ΑEOLOS.
Στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Αντικυθήρων εξακολουθεί να πλέει ακυβέρνητο από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, το φορτηγό πλοίο "ΑEOLOS", λόγω απώλειας του πηδαλίου, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή, δεν επέτρεψαν στα δύο ρυμουλκά που έφθσασαν στο σημείο, τη ρυμούλκησή του στον όρμο Βάτικα Νεάπολης Βοιών.
Σήμερα το μεσημέρι, στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο κατέπλευσε και τρίτο ρυμουλκό, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες αύριο το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου επιχείρηση ρυμούλκησης.
Το πλοίο «AEOLOS» με 22 άτομα αλλοδαπό πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Ντιλισκελεσί στην Τουρκία, με προορισμό τον λιμένα Σαν Νίκολας στην Αργεντινή, έμφορτο με 19.273,42 μ.τ. σιδηρομετάλλευμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.