- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΓΕΝΟΠ: 48ωρες απεργίες και στάσεις εργασίας
Διαφωνεί με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ
48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από το βράδυ της Τρίτης κήρυξε η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.
Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία.
Επίσης, σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τρίωρη στάση εργασίας από 12:00 - 15:00 για τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και από τις 15:00 - 18:00 για τα Ορυχεία και τους Σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια πού θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 12:00 στη Μεγαλόπολη και στις 17:00 στην Πτολεμαΐδα.
Η απεργία στα Ορυχεία θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα στις 11 το βράδυ κατά την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας.
Η ΓΕΝΟΠ διαφωνεί με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ που συζητείται στη Βουλή και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.