- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίγιο: Τους επιτέθηκαν με πυροβόλα κι εκρηκτικό μηχανισμό
Συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες
Συνελήφθησαν στο Αίγιο δύο άνδρες που φέρονται ότι τραυμάτισαν σε ένοπλη επίθεση έναν 44χρονο και έναν 40χρονο.
Επίθεση με όπλα και εκρηκτικό μηχανισμό εξαπέλυσαν ένας 33χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος αλλοδαπός, εναντίον δύο αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 40 ετών, με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίοι να νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αιγίου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο φερόμενους ως δράστες της επίθεσης, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 29 ετών.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος και ο 27χρονος μετέβησαν χθες το μεσημέρι, στο σπίτι που διαμένουν στο Αίγιο ο 44χρονος και ο 40χρονος και αφού πρώτα διαπληκτίστηκαν μαζί τους, στη συνέχεια τους πυροβόλησαν κατ' επανάληψη με πιστόλια. Όταν εξαντλήθηκαν τα φυσίγγια του 33χρονου και του 27χρονου, στη συνέχεια πέταξαν προς το μέρος του 44χρονου και του 40χρονου εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τραυματιστούν.
Αμέσως μετά οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ένας άνδρας έφερε πέντε τραύματα και ο άλλος τρία τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου.
Στο μεταξύ, η Αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και έπειτα από λίγη ώρα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Αιγιαλείας κατάφεραν να τους συλλάβουν. Σε σωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους δύο συλληφθέντες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους ένα πτυσσόμενο σουγιά και ένα μαχαίρι, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας βρήκαν, μεταξύ άλλων, φορητό πομποδέκτη συντονισμένο στην συχνότητα της Αστυνομίας, δύο κάλυκες και ένα φυσίγγιο από πυροβόλο όπλο, ένα βαλιτσάκι μεταφοράς όπλων, εργαλεία καθαρισμού όπλων και βάση 50 φυσιγγίων, μια ναυτική φωτοβολίδα και ένα μαχαίρι με δύο λάμες.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο του 33χρονου συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο τσεκούρια και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας, ενώ όσον αφορά στα αίτια της επίθεσης, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας εξετάζουν το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.