- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Χαϊδάρι: Γάζωσαν τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ – Πρώτες εικόνες
Το θύμα σχετιζόταν με τον τζόγο
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται από την ΕΛΑΣ η μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι, με θύμα επιχειρηματία.
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται από την ΕΛΑΣ η μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι, με θύμα επιχειρηματία.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Ασφάλειας το θύμα, ηλικίας 49 ετών, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ, που είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.
Ο 49χρονος δεν είναι σε θέση να μιλήσει, καθώς είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο του Αττικού Νοσοκομείου.
Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ των δραστών και από εννιάρι πιστόλι που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση.
Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης την εκδοχή το πιστόλι να μην είναι των δραστών, αλλά ανθρώπων που συνόδευαν το θύμα, αν και επισήμως δεν είχε φρουρά. Ωστόσο αυτό θα διευκρινιστεί από τα στοιχεία της προανάκρισης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.