- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το δρόμο για τη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πήρε η 31χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου πρώην συντρόφου της στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το δρόμο για τη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πήρε η 31χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου πρώην συζύγου της, έξω από το κέντρο αστέγων του Ηρακλείου στην Κρήτη.
Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 13 Οκτωβρίου. Η ίδια στην απολογία της, σύμφωνα με το συνήγορό της Κωνσταντίνο Κουτρουμπή, ισχυρίστηκε ότι τραυμάτισε με μικρό μαχαίρι τον 59χρονο πρώην σύντροφό της, αμυνόμενη στην επίθεσή του. Οπως δήλωσε ο κ. Κουτρουμπής η 31χρονη στην απολογία της είπε ότι ήταν μαζί με τον νυν σύντροφό της στη συνάντηση με το θύμα και ότι το μικρό μαχαίρι που είχε μαζί της, το είχε για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα πάντα με τον συνήγορό της, η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι αρχικά έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του θύματος και ότι αμέσως μετά, αφότου το αντιλήφθηκε ο ίδιος, την ακολούθησε και της επιτέθηκε για να τη χτυπήσει, με την ίδια να αντιστέκεται χτυπώντας τον με το μαχαίρι.
Οργισμένοι οι συγγενείς του 59χρονου θύματος
Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου επικράτησε ένταση -τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο της 31χρονης- από συγγενείς του θύματος. Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, άτομο από το πλήθος χαστούκισε την 31χρονη.
«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο»
Τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του θύματος, από την πρώην σύζυγό του, μία 26χρονη και μία 21χρονη, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, υποστήριξαν ότι ο πατέρας τους, που είχε αναγνωρίσει τα τέσσερα παιδιά που είχε αποκτήσει με την 31χρονη πρώην σύντροφό του αλλά και ένα 13χρονο αγόρι που είχε η κατηγορούμενη από παλαιότερη σχέση της, προσπαθούσε να πάρει από το ίδρυμα όπου βρίσκονται, τα ανήλικα παιδιά του ηλικίας δεκατριών, εννέα, έξι, τεσσάρων και τριών ετών.
Τα δυο ενήλικα κορίτσια περιέγραψαν με τα καλύτερα λόγια τον πατέρα τους ενώ είπαν ότι αγαπούσε τα παιδιά και ποτέ δεν είχε βίαιη συμπεριφορά. Σε ό,τι αφορά τη μοιραία συνάντηση του πατέρα τους με την 31χρονη, δήλωσαν ότι τον ενοχλούσε τηλεφωνικά, ζητώντας του τα κλειδιά ενός παλιού οχήματος για να εγκατασταθεί, καθώς όπως υποστήριζε, την έδιωχναν από το μέρος που ζούσε ως άστεγη.
«Δεν πιστεύω ότι ο πατέρας μας δολοφονήθηκε γιατί η ίδια αμύνθηκε στην επίθεση που δέχτηκε. Ολο το σκηνικό, το μαρτυρούν και οι κλήσεις που έγιναν, σημειώθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και ήταν προμελετημένο» δήλωσε η 21χρονη κόρη του θύματος, συμπληρώνοντας ότι μόνη της η 31χρονη δεν θα μπορούσε να επιτεθεί στον 59χρονο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μαζί της βρισκόταν και κάποιο άλλο άτομο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.