Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σχηματάρι

Τίθενται σε ισχύ από σήμερα έως τις 25 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων συντήρησης / © INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα έως και τις 25 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε στην περιοχή του Σχηματαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα έως και τις 25 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε στην περιοχή του Σχηματαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης. 

Οι εργασίες αφορούν τόσο τον κυρίως άξονα, όσο και τον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα. Στο Συνδετήριο Κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι και συγκεκριμένα στο τελευταία 1,2 χλμ. έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών και κατασκευής συρματοκιβωτίων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, στο συγκεκριμένο τμήμα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς Λαμία

Από σήμερα έως και τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου και από το 65 ο έως το 67 ο χλμ θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Τέλος, από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στο ίδιο τμήμα, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση και της ράμπας εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Οι οδηγοί που θέλουν να εξέλθουν στον Α/Κ Σχηματαρίου, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων), ενώ προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν και για όσους τυχόν συνεχίσουν και επιλέξουν να εξέλθουν από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ