- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Τροχαίο με μία νεκρή και τραυματίες μητέρα με τα παιδιά της
Η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη
Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης. Μία 80χρονη νεκρή, τραυματίες μία μητέρα με τα δύο της παιδιά.
Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον ΒΟΑΚ. Σύμφωνα με το cretapost, το τροχαίο έγινε στις 10.30 περίπου το πρωί όταν στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά.
Στο ένα όχημα επέβαινε μία 80χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες. Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της που τραυματίστηκαν σοβαρά και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.
«Σήμερα το πρωί έφτασαν στα Επείγοντα τέσσερα άτομα από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Σκαλέτα, ανάμεσά τους είναι και παιδιά», ανέφερε αρχικά στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γ. Φραγκιαδάκης.
Η μητέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά μετά από απόφαση των γιατρών του Ρεθύμνου μεταφέρονται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.
«Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρονται τα δύο παιδιά. Εμείς είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και έχουν ενημερωθεί άπαντες», επεσήμανε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φλόγες μπήκαν σε οικισμούς
Υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους πυροσβέστες να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες
Η πυρκαγιά όπως φαίνεται από το Διάστημα
Δείτε τον χάρτη με όλες τις περιοχές
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά - Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα
Τα δεδομένα θα διατεθούν άμεσα
Η πυρκαγιά έκαψε χαμηλή βλάστηση
Στη μάχη ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν τη μάχη
Οι κρίσιμες ώρες που έζησαν κάτοικοι που έβλεπαν τις φλόγες να κατεβαίνουν το βουνό
Ακραίος κίνδυνος το Σάββατο
254 άτομα απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης από τον Άγιο Βασίλειο
«Τείχος» από τους πυροσβέστες για να μην φθάσει η πυρκαγιά σε σπίτια
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην επίβλεψη των παιδιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.