- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ισόβια στους δολοφόνους του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
«Πήγαν στο γραφείο του όχι για να τον φοβίσουν αλλά για να τον σκοτώσουν»
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Η χήρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ευχαρίστησε τους ενόρκους και τη Δικαιοσύνη.
Την ενοχή τους είχε εισηγηθεί νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας με τα εξής λόγια: «Ας δώσουμε το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει σε λατινοαμερικανικού τύπου την κοινωνία, όπου οι δικηγόροι και οι δικαστές θα οπλοφορούν για να προστατεύονται. Ζητώ την ενοχή τους για όλες τις κατηγορίες όπως εισάγονται».
Ειδικότερα, το δικαστήριο επέβαλε ισόβια στον φυσικό αυτουργό Ιμπραχήμ Μπραχιμάη, ο οποίος πυροβόλησε τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο. Επίσης το δικαστήριο τον καταδίκασε πέραν των ισοβίων σε ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ισόβια επιβλήθηκαν και στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι.
Αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονίας του συζύγου της, η Βίκυ Ζαφειροπούλου δήλωσε: «Δεν θα αλλάξει κάτι στους ζωή τους, γιατί ήταν φυλακή και φυλακή θα είναι πάλι. Δεν θα αλλάξει ούτε για μένα και τα παιδιά μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.