- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εργαζόμενοι τράβηξαν αεροπλάνο για το Χαμόγελο του Παιδιού (εικόνες)
Μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ που τράβηξε το αεροσκάφος μόνος του
Εργαζόμενοι σε εταιρείες και φορείς κατάφεραν να τραβήξουν ένα ολόκληρο αεροπλάνο για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Για τέταρτη συνεχή χρονιά εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι... φαινομενικά ακατόρθωτο: Να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Ο λόγος για την εκδήλωση «Plane Pull», που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 14 ομάδες εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν μέσω της πρωτότυπης αυτής δράσης πόρους για τα προγράμματα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, όπως τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, τις τρεις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής, τη στήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, την παιδιατρική κατ'οίκον νοσηλεία και τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης ,ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, «για μία ακόμα χρονιά το αδύνατο έγινε δυνατό και ομάδες των 20 ατόμων, η κάθε μία, κατάφεραν να μετακινήσουν ένα Boeing. Με ενθουσιασμό, χαμόγελο και προπάντων με πίστη σε ένα κοινό όραμα, το χαμόγελο κάθε παιδιού, εκατοντάδες άνθρωποι συναντήθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου και απέδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας και της ένωσης δυνάμεων μπορούμε να καταφέρουμε το αδύνατο».
Η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, συμπλήρωσε ότι «ειδικά στη σύγχρονη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, εκδηλώσεις και δράσεις, όπως το Plane Pull είναι ακόμα πιο σημαντικές, καθώς εκτός από τον πρωταρχικό τους στόχο, αυτόν την προσφοράς, αναδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη και η ομαδικότητα για την επίτευξη ενός κοινού στόχου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.