- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός σήμερα: Αίθριος παντού εκτός από τα Βορειοανατολικά
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.
Τοπικές βροχές ή όμβρους και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, του Βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν της κεντρικής Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται καλές γενικά καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 17 έως 35, στην Ήπειρο από 20 έως 36 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 37, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 22 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 31 βαθμούς, αλλά στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες και στις Κυκλάδες οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι ή τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και μετά το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.