Ελλαδα

Έγκλημα στου Γουδή: Συγκλονίζει η ομολογία της μητροκτόνου

Σήμερα η μητροκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
goudi-egklima
Έγκλημα στο Γουδή © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Της έκλεισα το στόμα με μια ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμεινα», λέει η γυναίκα που σκότωσε τη μητέρα της στου Γουδή.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στου Γουδή όπου μία 68χρονη γυναίκα σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της και στη συνέχεια έσυρε τη σορό της στη μέση του δρόμου. 

Σύμφωνα με το Έθνος, η 68χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της: «Της έκλεισα το στόμα με μια ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμεινα. Δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή».

Σήμερα η μητροκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή. Η 68χρονη έχει ήδη υποπέσει σε αντιφάσεις, λέγοντας αρχικά πως διαπληκτίστηκαν και πάνω στα νεύρα της τη κτύπησε και τη σκότωσε, ενώ στη συνέχεια, είπε ότι το έκανε για να τη λυτρώσει. 

Το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο 

Στο μεταξύ συγκλονίζει το βίντεο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του OPEN Beyond Tv, στο οποίο η μητροκτόνος στο Γουδή φαίνεται να σέρνει τη σορό της μητέρας της στη μέση του δρόμου, λίγο πριν το εγκαταλείψει.

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την 68χρονη να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη και νεκρή η μητέρα της. Στο βίντεο φαίνονται διερχόμενοι κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβά την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει.

Ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη.

Δύο λεπτά μετά, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι. Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να μιλά μαζί του, για αρκετά λεπτά.

Τι είπε ο δικηγόρος της

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης Σπύρος Δημητρίου θα ζητηθεί η φύλαξή της σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα προκειμένου να εξεταστεί αφού για την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

«Η 68χρονη κατηγορούμενη έχει δυο παιδιά τα οποία και με προσέλαβαν να υπερασπιστώ τη μητέρα τους. Την ίδια εβδομάδα έχουν το θλιβερό καθήκον να κηδεύσουν την αγαπημένη τους γιαγιά αλλά παράλληλα να βοηθήσουν τη μητέρα τους η οποία τέλεσε την ανθρωποκτονία. Από την επαφή που είχα στα κρατητήρια με την 68χρονη κατηγορούμενη η συνομιλία και η επαφή μαζί της είναι πολύ δυσχερής νοηματικά και διαδικαστικά κάτι που είναι εύκολα αντιληπτό από την εικόνα της και μόνο. Αντιλαμβάνεται το άδικο της πράξης της ωστόσο πιστεύει ότι απάλλαξε τη μητέρα της από ένα καθημερινό μαρτύριο ενώ ισχυρίζεται ότι και η ίδια η μητέρα της, της το ζητούσε.

»Δεν είμαι βέβαιος ότι η κατηγορούμενη στην παρούσα περίοδο μπορεί να αντιληφθεί τη διαδικασία και τη θέση της απέναντι στην ποινική καταστολή και θα ζητηθεί από την κυρία Ανακρίτρια η τυχόν αναστολή της ποινικής διαδικασίας έως ότου γίνει διάγνωση ως προς το πνευματικό της επίπεδο και την ψυχική της κατάσταση ενώ παράλληλα θα ζητηθεί η φύλαξή της σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα» είπε o Σπύρος Δημητρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ