Ελλαδα

Αποκάλυψη Δοξιάδη για απαγωγή 3 Τούρκων φυγάδων (εικόνες)

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
doxiadis
Απόστολος Δοξιάδης/ ©facebook/Apostolos Doxiadis

Την «απαγωγή τριών Τούρκων φυγάδων από κρατικά όργανα» αποκαλύπτει ο Απόστολος Δοξιάδης.

Σε μία αποκάλυψη αναφορικά με την απαγωγή «τριών Τούρκων φυγάδων απο κρατικά όργανα» προχώρησε ο Απόστολος Δοξιάδης μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Μάλιστα, ο κ. Δοξιάδης ζητά από την επίσημη πολιτεία εξηγήσεις για το συμβάν. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις τούρκοι νεαροί μηχανικοί Ibrahim B., Ibrahim A. Yilmaz G., πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας.

Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ»

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ